Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Fyn er fin

Fyn er muligheder øhav fantastisk skove en rundtur værd! fin

Vind i ansigtet, sol på kinderne og natur, kultur og samvær fra ryggen af din motorcykel. Vil du med, når vi kører Fyn rundt i samlet flok?
Fyn er fin
Fyn er fin
Om kurset

Oplev Fyn fra din motorcykel

Gymnastikhøjskolen i Ollerup byder velkommen til et kursus, der kombinerer foredrag, oplæg og samvær med kørsel i det fynske landskab på motorcykel eller i følgebil.

Kulturskatte og naturperler

Oplev fyn fra sin bedste side, når vi fra ryggen af motorcyklen drager Fyn rundt i sommervejret. Blandt godser, slotte og herregårde skal vi høre inddragende foredrag, møde naturen, øhavet, kulturen og de spændende personer, der bruger deres hverdag på at passe på nogle af vores smukkeste, gamle institutioner. Vi har bestilt strålende sommervejr, og vores følgebil er selvfølgelig i hælene med både fornødenheder og assistance klar. Du skal selv blot medbringe godt humør, motorcykel og gerne en smule nysgerrighed.

Vi kører ad hyggelige, snoede veje på vores motorcykler, blandt moderne virksomheder og ældgamle kulturinstitutioner, og vi snakker, hygger og drager på dagsture, der bliver sommerens højdepunkt. Faktisk er det ret almindeligt, at vores gæster kommer igen – for hvert år er forskelligt, udbyttet er nyt og ruten er anderledes. Fyn er nemlig virkelig Fin, og det er vores mange seværdigheder også.

På skolen hører vi foredrag og oplæg med forskellige emner, og vi synger sange fra Højskolesangbogen, som er med til at gøre os nysgerrige på både de spørgsmål, som er oppe i tiden, og dem man har tænkt over, siden ruder konge var en helt ung knægt. 

Kurset er tilrettelagt motorcyklister, og ruten er især egnet til denne slags udflugt. Har du ikke sådan en til rådighed, sørger vi naturligvis for transport i vores følgebil.

Alle ture guides af vores kyndige vejvisere med stort lokalkendskab og historisk viden.

Gymnastikhøjskolen i Ollerup er vores base, hvor vi hver morgen og aften tanker os selv op til de daglige oplevelser og udflugter. Det lyder lidt højtflyvende, når man snakker om historiens vingesus, men når man vågner på en gammel, men topmoderne højskole, står i naturen det ene øjeblik og på et slot det næste, mærker man netop historien. Vi glæder os til at se dig, til at få vind og sol i ansigtet og til at få en mindeværdig højskoleuge sammen.

Tid og pris

Fyn er fin

Folder om kurset

Fyn er fin 2022 (PDF)

Tidspunkt: Uge 35, 28. august – 3. september 2022

Pris: kr. 3.995,00

Ved tilmelding skal du gøre opmærksom på, om du kører på egen MC, eller om du ønsker plads i en følgevogn.

Skulle du være i tvivl om noget, have spørgsmål til tilmelding, booking, forplejning eller andet, er du naturligvis  velkommen til at kontakte Tina Pedersen, tlf. 63 24 64 05 eller tp@ollerup.dk.

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup.