Cookie- og privatlivspolitik  |  Forretningsbetingelser

Familie­højskole

En uge med hygge, aktiviteter, med den helt særlige stemning, man kun kan få på en højskole, og vigtigst af alt, med familien i centrum. Velkommen til Familiehøjskole – I vil elske det.
familiehøjskole
familiehøjskole o
Om kurset

En uges ferie, du aldrig glemmer

Familiehøjskole er den lærerige, aktive familieferie, både du og dine børn vil huske for evigt. I løbet af denne uge afprøver I aktiviteter og løser udfordringer sammen og hver for sig. Både forældre og børn kommer hjem med nye oplevelser og indtryk i bagagen – og noget at fortælle om, når hverdagen igen indfinder sig.

Vi tilrettelægger vores populære familiehøjskole efter at skabe gode familieoplevelser, hvor alle får mulighed for at lære, udvikle og reflektere, og hvor samværet er i absolut centrum. Vores skønne højskole er vært for en uge, hvor børnene får en lærerig ferie og bruger en masse energi i vores fantastiske faciliteter, imens de voksne får mulighed for at fordybe sig i nogle af de fysiske og teoretiske emner, der sætter hverdagslivet i perspektiv.

Alle disse aktiviteter og øvelser foregår i højskolelivets fantastiske rammer – inklusiv morgensamlinger, fællessang,  aftenaktiviteter, og meget, meget mere. Desuden står (næsten) alle Ollerup Idrætshøjskoles faciliteter til rådighed, så selv de mest nysgerrige og kreative børn og voksne får deres appetit stillet.

Mere om kurset

Praktisk information

Dato: 

Uge 26 tirsdag, den 27. juni – lørdag, den 01. juli 2023

Uge 27 søndag, den 02. juli – lørdag, den 08. juli 2023

Uge 28 søndag, den 09. juli – lørdag, den 15. juli 2023

Uge 29 søndag, den 16. juli – lørdag, den 22. juli 2023

Uge 30 søndag, den 23. juli – lørdag, den 29. juli 2023

Du kan også komme til tilmeldingen uden at skulle her forbi igen: https://tilmelding.ollerup.dk

HUSK fulde navn og CPR-numre på alle deltagere. Ved tilmelding betaler man kursets samlede pris.

Følg også med på Ollerups Facebookside

Pris

Uge 26 og uge 42 (fem dage)

Kr. 2.595,00 Børn, 4-12 år (ved kursus start)

Kr. 4.595,00 Voksen, fra 13 år (ved kursus start)

Uge 27, 28, 29, 30 (syv dage)

Kr. 3.295,00 Børn, 4-12 år (ved kursus start)

Kr. 5.295,00 Voksen, fra 13 år (ved kursus start)

Venteliste

Hvis kurset er udsolgt, er det muligt at komme på venteliste. Skriv til info@ollerup.dk

Folder om kurset

Familiehøjskole uge 26 

Familiehøjskole uge 27 til 30

Familiehøjskole uge 42

Børneaktiviteter

Her er der fuld fart på!

Vi skal lege, spille, springe, svømme, være udendørs og indenfor og have det vildt fedt på hele Ollerup. Vi samler en masse børn og unge i samme alder, tilknytter et fast hold søde og skarpe undervisere og sørger for, at det bliver sommerferiens højdepunkt. Vi lover, at der bliver fede ting at fortælle klassekammeraterne, når ferien engang slutter – Ama’r halshug!

Har du set vores vilde faciliteter? Dem skal vi have det mega fedt i!

Voksenaktiviteter

Imens de yngre brænder energi af, har de voksne frit valg mellem en række gymnastiske og idrætslige tilbud. Du kan blive udfordret i inde-, ude- og vandaktiviteter, som alle tilrettelægges, så du kan deltage, selvom du ikke nødvendigvis er eliteidrætsudøver eller erfaren på nogen måde.

Vi finder det rigtige niveau af udfordringer til dig, uanset hvor det måtte være.

Der vil desuden være mulighed for at deltage i foredrag og debatfag om aktuelle emner og nogle af de store og små livsnære spørgsmål, man ikke så tit får tænkt over – og meget sjældent talt om.

Praktiske oplysninger

Ollerup Gymnastikhøjskole råder over både arena, gymnastiksal, et stort springcenter, drama- og dansesale, idrætshal, beachvolleybaner, udendørs boldbaner, såvel som udendørs svømmebassin, hyggelige opholdsrum og nogle enorme, grønne arealer. Vores højskole har over det sidste århundrede udviklet sig med fællesskab, gymnastik, unge mennesker og deres interesser i centrum. Det betyder, at vi kan sende alle – uanset aldersgruppe – trætte og glade i seng om aftenen.

Undervisere

Skolens lærere og instruktører udefra skolen arbejder sammen om undervisning og aktiviteter, så børn og voksne får den bedst mulige oplevelse hele ugen. Vores unge undervisere har enten lang træner- eller pædagogerfaring, og skaber naturligt og hurtigt tryghed og tillid for de yngre kursister, imens højskolens egne undervisere håndterer de voksnes aktiviteter. På denne måde får alle kursister en alderssvarende underviser, som til fulde formår at skabe præcis de reflektioner, aktiviteter og oplevelser, vores familiehøjskole sigter efter.

Hvert år ser vi meget frem til at afholde familiekurserne, og vores kursister er heldigvis enige. Derfor oplever vi meget stor efterspørgsel på kurserne, som ofte bliver udsolgt længe inden kursusstart. Det er derfor en god idé at være i god tid, hvis du har lyst til at give din familie en oplevelse ud over det sædvanlige.

Skulle du have nogen spørgsmål om ophold, indkvartering eller indhold, eller har du andet på hjerte, er du velkommen til at ringe eller skrive til Tina Pedersen på tlf. 63 24 6405 eller tp@ollerup.dk

Bliv instruktør på familiehøjskole

Vi søger netop nu instruktører til årets familiehøjskoler i Uge 26, 27, 28, 29 & 30! Hvis det lyder som noget for dig, kan du hoppe ind på linket herunder, og sende din ansøgning elektronisk. Der er deadline for ansøgninger d. 20. marts 2023. Kontakt mhh@ollerup.dk, hvis du vil vide mere.

Ansøgningsformular

Tilmeld besøgsdag

Tilmeld dig en af vores besøgsdage, og mærk hvordan din hverdag kan se ud på Ollerup. Og få stillet alle de spørgsmål, du gerne vil have svar på. 

Mød din måske kommende underviser, se dine faciliteter og oplev den helt særlige stemning på Ollerup.