Praktisk info om korte kurser

TILMELDING
Ved tilmeldingen skal du have følgende oplysninger klar:

Køber/bestillers navn, adresse, postnr., by, tlf., mail adresse, fulde cpr., bemærkninger SAMT navn og fulde cpr.nr. på de deltagere man køber til.

CPR-NUMMER
Vi tilbyder familiekurser i henhold til højskoleloven, hvorfor vi ved tilmeldingen beder om hver deltagers fulde CPR-nummer. CPR-nummeret. bliver ikke brugt i andre sammenhænge og figurerer ikke på nogen offentlig tilgængelig liste.

KURSUSPRISEN
Den angivne kursusprisen er en total pris, som inkluderer logi, forplejning, dyne, pude, sengelinned, håndklæde (håndklæde til brug ved pool eller strand, skal selv man selv medbringe), undervisning, udflugt, foredrag samt brug af skolens faciliteter

DAGSPROGRAM
Dagsprogram, velkomstbrev med praktiske oplysninger og deltagerliste udsendes ca. 2 uger før kursusstart.

AFBUD
Ved afbud til kurset tilbagebetales kursusprisen minus administrationsgebyr kr. 500,00 pr. deltager, men kun såfremt vi kan afsætte pladsen/pladserne til anden side.

Kontakt Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Tina Pedersen, tp(at)ollerup.dk eller på tlf. 63 24 64 05

VÆRELSER
Indkvartering sker fortrinsvis på dobbeltværelser. Er man en familie på 3 eller 4 personer, skal der påregnes indkvartering på samme værelse med madrasser på gulvet. Der må påregnes, at ikke alle værelser er med eget bad og toilet.

YDERLIGERE OPLYSNINGER
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Tina Pedersen, tp(at)ollerup.dk eller tlf. 63 24 64 05

Mette Sunesen, ms(at)ollerup.dk eller tlf. 63 24 64 07