Fyn er fin 2022

– med omliggende sunde og øer!

Uge 35

28. august-3. september 2022

Gymnastikhøjskolen i Ollerup byder velkommen til et kursus, der kombinerer foredrag, oplæg og samvær med kørsel i det fynske landskab på motorcykel eller i følgebil.

FOLDER OM KURSUS

Fyn er fin 2022

TILMELDING

Åbner 1. december 2021
 

Kulturskatte og naturperler

Oplev natur og kultur i form af fynske godser, slotte og herregårde. 

Du vil møde spændende personligheder, som er med til at drive moderne virksomheder og institutioner i det fynske område – samtidig med at vi i ugens løb kommer rundt på mange hyggelige og snoede veje på vore mange forskellige motorcykler. Vores følgebil er med os hele vejen med diverse fornødenheder og assistance.

Hvert år laver vi unikke dagsture, hvor vi ser nye ting og får nye oplevelser med os hjem. Det er derfor helt almindeligt, at man med stort udbytte kan deltage på kurset igen og igen.

På skolen hører vi foredrag og oplæg med forskellige emner, og vi synger sange fra Højskolesangbogen, som er med til at gøre os nysgerrige på de spørgsmål, som er oppe i tiden.

Har du en MC, er den oplagt til transporten rundt i området sammen med flokken af kursister – ellers sørger vi for transport i skolens følgebil.

Alle ture er med kyndige guider med stort lokalkendskab og historisk viden.

Gymnastikhøjskolen i Ollerup er vores ”basecamp”, hvor vi vil blive tanket op til de daglige oplevelser. Her kan du nyde det historiske vingesus i flotte naturomgivelser, mens vi sammen skaber et mindeværdigt højskoleophold.

Pris: kr. 3.995,00

Ved tilmelding skal du tilkendegive, om du kører på egen MC, eller om du ønsker plads i en følgevogn.

I tilfælde af spørgsmål kontakt venligst Tina Pedersen, tlf. 63 24 64 05 eller tp(at)ollerup.dk
Eller evt. kursusleder Johannes Bjerre, tlf. 20809393 eller jkb(at)ollerup.dk