INFORMATION OG TILMELDING TIL IGF2020

Du kan deltage i International Gym Festival 2020 på flere forskellige måder, der alle er beskrevet herunder. Har du spørgsmål, kan du besøge vores side med ofte stillede spørgsmål - FAQ, og du er derudover også velkommen til at sende os en mail på igf2020(at)ollerup.dk.

Følgende gælder kun for danske tilmeldinger, så er du international (inklusiv de resterende nordiske lande) brug følgende side, www.ollerup.dk/igf-english/registration.
 

Hvilken type tilmelding passer til dig? (Tryk for at læse mere)

 

Deltager som gymnast på et hold

Deltager du som gymnast som en del af et hold, skal du tilmeldes gennem holdet. Det vil sige, at din leder/træner skal tilmelde hele holdet, og at informationsudveksling samt betaling sker gennem denne leder/træner.

Deltagergebyret inkluderer deltagelse i festivalen, mulighed for at lave opvisning, overnatning på skoler i og omkring Ollerup (du skal selv medbringe madras og sovepose), morgenmad, bustransport tur/retur overnatningssted-Ollerup, adgang til åbnings- og afslutningsshow og adgang til workshops og andre aktiviteter i løbet af dagene.

Når du tilmelder dig gennem dit hold, kan du tilvælge at deltage på vores All Nations Show Team. Her kan du sammen med personer fra hele verden lave en fælles opvisning ud fra en net-baseret serie, du har lært hjemmefra. Det koster 100 kr. at være med på All Nations Show Team, hvilket inkluderer en fælles t-shirt. Se mere om All Nations Show Team nederst på siden.
 

Holdtilmelding

For at tilmelde et hold, skal I betale et engangsbeløb på 500,00 kr., uanset hvor mange gymnaster der er på holdet, for at sikre jer en plads i programmet - Et hold skal bestå af mindst 8 deltagere. Når I har tilmeldt jer som hold, sender vi et skema og excel-ark, der skal udfyldes med information omkring holdet og dets gymnaster og sendes tilbage til os. Herefter sender vi en faktura til den ansvarlige, der skal betales for at holdet er endeligt tilmeldt. Deadlines for betaling vil stå på de pågældende formularer.

Som hold kan I vælge at deltage alle 5 dage (24.-28. juni 2020) eller kun 3 dage (26.-28. juni 2020) alt efter, hvad der bedst passer i jeres program. Dette skal I vælge i den senere udfyldelse af skema og excel-ark.

  • For deltagelse i alle 5 dage er deltagerprisen 1100,00 kr. pr. person. 
  • For deltagelse i 3 dage er deltagerprisen 900,00 kr. pr. person. 

Deadline for at tilmelde et hold er d. 1. marts 2020, men det er vigtigt at være opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser, som vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.
 

Individuel deltager/gymnast

Deltager du som individuel gymnast kan du vælge at deltage alle 5 dage (24.-28. juni 2020) eller de sidste 3 dage (26.-28. juni 2020) alt efter, hvad der passer dig bedst.

  • For deltagelse i alle 5 dage er deltagerprisen 1100,00 kr. pr. person. 
  • For deltagelse i 3 dage er deltagerprisen 900,00 kr. pr. person. 

Deltagergebyret inkluderer deltagelse i festivalen, mulighed for at lave opvisning, overnatning på skoler i og omkring Ollerup (du skal selv medbringe madras og sovepose), morgenmad, bustransport tur/retur overnatningssted-Ollerup, adgang til workshops og andre aktiviteter i løbet af dagene.

Når du tilmelder dig, kan du tilvælge at deltage på vores All Nations Show Team. Her har du sammen med personer fra hele verden mulighed for at lave en fælles opvisning ud fra en net-baseret serie, du har lært hjemmefra. Det koster 100 kr. at være med på All Nations Show Team, hvilket inkluderer en fælles t-shirt, der kommer i brug under opvisningen. Se mere om All Nations Show Team nederst på siden.

Deadline for tilmelding som individuel gymnast er d. 1. april 2020.

KLIK HER for at tilmelde dig som individuel deltager/gymnast.
 

Konferencedeltager til International Gym Festival Summit

Under International Gym Festival 2020 ønsker vi at skabe et forum med plads til diskussion, vidensdeling og oplysning, hvilket i høj grad vil være at finde til vores Summit torsdag d. 25. juni og fredag d. 26. juni på højskolen. Hele Summit vil foregå på engelsk og have de to hovedfokus ”Body, Movement and Culture” og ”Sport, Politics and Society”.

Ønsker du at deltage i Summit, kan du læse meget mere på www.ollerup.dk/international-gym-festival-dansk/igf2020-conference.

KLIK HER for at tilmelde dig til vores Summit.
 

Tilskuer

Ønsker du at være tilskuer til IGF2020, er det muligt med en tilskuerbillet. Denne giver adgang til festivalområdet og mulighed for at deltage i de forskellige aktiviteter og workshops i løbet af dagen.

OBS en tilskuerbillet giver ikke adgang til overnatning og morgenmad. Ønsker du dette, skal du tilmelde dig som Individuel deltager/gymnast i stedet for at tilmelde dig som tilskuer og under bemærkningen skrive, at du deltager som tilskuer. 

Som tilskuer kan du købe billet til enten én dag eller fem dage. Du er naturligvis også velkommen til at købe éndagsbilletter til flere forskellige dage. Pris for tilskuere er følgende:

Prisgruppe

Pris

Under 2 år

Gratis entré

Under 10 år, 1 dag

100,00 kr. pr. person

Under 10 år, 5 dage

300,00 kr. pr. person

10 år+, 1 dag

150,00 kr. pr. person

10 år+, 5 dage

500,00 kr. pr. person


Det er både muligt at købe tilskuerbilletter online og ved indgangen til festivalpladsen under selve festivalen.  

KLIK HER for at tilmelde dig som tilskuer
 

Special Nights

I løbet af IGF2020 vil der hver aften være mulighed for at blive inspireret og nyde en af de flotte Special Nights i Ollerup Arena. Disse shows er stadig under opbyggelse, og information omkring dem vil løbende blive opdateret.

Adgang til Special Nights er indkluderet i entré billetten.
 

Deltagelse som efterskole

Som efterskole kan I vælge at deltage en enkelt dag til en helt særlig pris. Denne pris indeholder deltagelse i festivalen, plads i programmet til at lave en opvisning (ca. 30 min. som efterskole), adgang til workshops samt andre aktiviteter den valgte dag.

I løbet af festivalens dage er der begrænset plads til efterskolehold, hvor vi så vidt muligt vil forsøge at tilgodese alles ønsker. Tilmelding som efterskole sker ved at skrive til igf2020(at)ollerup.dk, hvor I skriver antal deltagende elever, antal deltagende medarbejdere, førsteprioritet og andenprioritet for, hvilken dag I ønsker at deltage, opvisningens antagede længde, samt navn og informationer på en kontaktperson for skolen.
 

All Nations Show Team

Når du tilmelder dig IGF2020, kan du tilvælge at deltage på vores All Nations Show Team. Her har du sammen med personer fra hele verden mulighed for at lave en fælles opvisning ud fra en serie, der bliver lagt op på nettet, så du kan lære den hjemmefra.

Denne serie vil vare omkring 4-6 minutter og være på et niveau, så alle kan være med.

All Nations Show Teamet vil hver dag lave en opvisning, hvor man som tilmeldt kan være med, når man har tid i sit program. Dette gør gruppeopvisningen dynamisk og anderledes for hver gang, den bliver vist.

Det koster 100 kr. at være med på All Nations Show Team, hvilket inkluderer en t-shirt, der er med til at give et ensartet udtryk under opvisningen.
 

 

International Gym Festival 2020, 2.0, black.png