Tumbling X

Vil du arbejde med individuelle målsætninger, tage aktivt del i et træningsmiljø der booster, skubber til grænsen og hjælper hinanden samt udvikle og udfordrer dig gymnastisk, både fagligt og kropsligt, så er Tumbling X linjen lige noget for dig.

Tell me and I forget
Teach me and I Remember
Involve me and I learn
– Benjamin Franklin

Målet med linjen er at skabe høj kvalitet i hver eneste træning og herigennem udvikle dig til den alsidige gymnast som både mestrer banespring, trampolin og rytme. Vi arbejder for at du får en bedre forståelse for de tekniske færdigheder indenfor spring og rytme, så du som gymnast reflekterer mere over, hvad du gør og hvordan du bedst udvikler dig indenfor din udviklingszone. Det sker blandt andet ved at starte med de grundgymnastiske elementer for at have fundamentet på plads. Derefter skruer vi niveauet op til nye højder. Det kræver, at vi nørder og går i detaljerne, både med de små dele og de store færdige spring.

Udviklingen af dig som gymnast tager udgangspunkt i et højt aktivitetsniveau med masser af gentagelser og feedback. Det er vigtigt, at du kan mærke, at du har trænet og får sved på panden.

Sammen udvikler vi dig til den alsidige gymnast, som måske har et mål om at komme på Repræsentations hold, Ollerups Elitehold eller DGI Verdensholdet.

Tumbling X linjen fokuserer blandt andet på:

  • Gymnastisk udfordring, udvikling og nørderi – både kropsligt, fagligt og teknisk
  • Et mestringsklima, hvor vi er medspillere til en træningskultur, hvor vi dyrker hinandens udvikling og indsats
  • Individuelle målsætninger – både indenfor spring, rytme samt dine fysiske forudsætninger
  • Personlig dygtiggørelse gennem høj aktivitet, kvalitet i træningen og vidensdeling

Lederuddannelse
Læring, udvikling og perspektivering er bærende elementer for vores træner– og lederuddannelse, hvor teori og praksis kobles til personlig udvikling som gymnast og/ eller som træner.

Læs mere om vores Lederuddannelse

Underviser på Tumbling X linjen er Nikolaj Refshauge