Rytme & Dans

I efteråret 2019 afprøvede vi et samarbejde mellem linjerne Rytme og Dans. Det viste sig at være en stor succes, og derfor vil de to linjer fremover være slået sammen i efterårssemestret.

På Rytme & Dans vil du opleve et fokus på de to linjer og bevægelsesgenrer ”Dans” og ”Rytmisk gymnastik” kombineret med læring om den mentale og fysiske sundhed.

Som elev i efteråret er der dermed mulighed for at blive inspireret af og lære fra begge linjer – en mulighed som ikke bare udvider din horisont som udøver, men også som eventuel instruktør eller koreograf.

På Rytme & Dans underviser vi med kroppen forrest, så der opstår en masse oplevelser, erkendelser og holdninger hos den enkelte. Du får både et grundigt indblik i den danske gymnastiks teknikker, traditioner og muligheder samt erfaringer fra dansens æstetiske og kreative verden.

Rytmisk gymnastik og dans har ligeså mange fællestræk, som de har forskelle. Det udnytter vi og afprøver i praksis, så du kan blive endnu mere bevidst om kvaliteten i de forskellige bevægelsers forskelle og ligheder samt bevidst om, hvilke valg du skal tage i et langt og værdifuldt bevægelsesliv. Vi lægger stor vægt på, at der er tid til refleksion, afprøvning og gentagelse.

Linjens faste undervisere er: Kirstine Mielcke, Mikaël Orozco Madsen, Signe Schaarup (på barsel i 2020), Dinne Fredslund og Trine Larsen.