Ny forstander ansat på Ollerup

6. november 2020

Gymnastikhøjskolen i Ollerup har ansat Thomas Smidt Dissing som ny forstander.

Om valget af ny forstander siger bestyrelsesformand Poul Henning Jørgensen således:

“Vi har fundet den nye kandidat til at stå i spidsen for Gymnastikhøjskolen i Ollerup - og i tæt samspil med medarbejdere, bestyrelsen og skolens samarbejdspartnere er han den rette til at bringe skolen ind i de næste 100 år. Thomas Smidt Dissing er et empatisk og lyttende menneske, og en erfaren og robust leder med proces og inddragelse i hjertet. Han er formet ud af kostskoleverdenen, og i kombination med en solid uddannelsesmæssig faglighed står han til at bringe Ollerup et godt og nyt sted hen.”

Oprindeligt er Thomas Smidt Dissing uddannet lærer og har en bachelor i idræt. Med i bagagen har han også en master i ledelse-og organisationspsykologi samt en diplomuddannelse i ledelse. Han kommer fra en stilling som skoleleder på Thy Privatskole og har tidligere arbejdet som afdelingsleder på Hurup Skole, og så har han 12 års erfaring fra Skyum Idrætsefterskole.

Om sit nye arbejde siger Thomas Smidt Dissing:

“Jeg glæder mig virkelig meget til at stille mig i spidsen for Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Men jeg går også ind til jobbet med en vis portion ydmyghed, da Ollerup ikke bare er en højskole, men en 100 år gammel institution, der er kendt ikke bare i hele Danmark, men flere steder i verden. Jeg ser frem til at sikre, fastholde og ikke mindst udvikle Ollerup i samarbejde med skolens ansatte og samarbejdspartnere, så vi er klar til de næste 100 år.”   

Den nye forstander er 46 år. Privat bor han på nuværende tidspunkt i Koldby i Thy sammen med sin kone Mette og deres to børn på 13 og 15 år. I første omgang flytter Thomas Smidt Dissing alene til Ollerup, og til sommer følger familien. De ser alle frem til at flytte til Sydfyn og blive en del af livet på Ollerup.

Thomas Smidt Dissing overtager stillingen som forstander efter Uffe Strandby, der forlader jobbet ved udgangen af 2020.

 

For yderligere kommentarer kontakt:

Bestyrelsesformand Poul Henning Jørgensen

Mail: ph15a(at)hotmail.com

Mobil: 21 49 26 12

 

Kommende forstander Thomas Smidt Dissing

Mail: tSmidtd(at)gmail.com

Mobil: 42 67 47 25