Forstander Uffe Strandby takker af

[Abridged version in English below]

Efter 23 år på posten som forstander på Gymnastikhøjskolen i Ollerup har Uffe Strandby i en alder af 66 år valgt at stoppe som forstander og sige farvel til højskolen. 

Det har været mere end to årtier, hvor han har sat markante aftryk på den nu 100 år gamle højskole. Senest med opførelsen af Ollerup Arena, hvor skolens gamle idrætshal fra 1932 er blevet bygget om. Og nu står en arena færdig og dermed muligheden for at holde konferencer, koncerter, udstillinger og store sportsarrangementer. 

Om sit farvel siger Uffe Strandby således:

“Jeg har været fantastisk glad for at få vist den tillid, som det er at få lov at være forstander på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Det har været meget spændende og lærerigt, og jeg vil se tilbage på den tid, jeg har været forstander med stor taknemmelighed på grund af alle de dygtige og engagerede mennesker, jeg har mødt.”

Bestyrelsesformand Poul Henning Jørgensen takker Uffe Strandby for indsatsen:

“Uffe Strandby har leveret en uforlignelig arbejdsindsats for Gymnastikhøjskolen i Ollerup og følger traditionen på skolen med lange ansættelser. Gennem stærkt netværksarbejde og solide kompetencer som fundraiser har Uffe sat et solidt fingeraftryk på skolens bygninger og kunst. Det er ikke mindst Uffes fortjeneste, at skolen står smuk og indbydende på sin 100 års fødselsdag – og  med en historisk stor elevsøgning.”

Uffe Strandby stopper ved årsskiftet. 

 

For yderligere kommentarer kontakt:

Uffe Strandby

Mail: us(at)ollerup.dk

Mobil: 40 53 02 00

Bestyrelsesformand Poul Henning Jørgensen

Mail: ph15a(at)hotmail.com

Mobil: 21 49 26 12

 

Stillingen som forstander vil blive slået op hurtigst muligt – og skal besættes pr. 1.1.2021. 

 

Principal Uffe Strandby resigns

After 23 years as principal, at the age of 66, Uffe Strandby has decided to resign from his position.

For more than two decades, Strandby has made an significant impact on the now 100 years old school. One of the most recent examples is the complete transformation of the old gymnasium from 1932 into a modern arena with the possibility of hosting conferences, concerts, exhibitions and sports events.

"I have been incredibly happy to be trusted with the position as principal at Gymnastikhøjskolen i Ollerup. It has been very exciting and educational, and I will look back on my time as principal with great gratitude because of all the skilled and committed people I have met," says Strandby.

The chairman of the school board, Poul Henning Jørgensen, thanks Uffe Strandby for all his work.

[...]

Uffe Strandby will continue as principal until the end of 2020. 

 

For further comments, please see the contact details above.