banner-01.jpg

Signe Vig Jensen

Sæt nysgerrigheden i spil

Signe kommer oprindeligt fra naboøen Sjælland, men er nu bosat i Odense. I 2011 flyttede hun til Fyn, for at studere på Syddansk Universitet, hvor hun har en kandidatuddannelse i Idræt og Sundhed. I dag er hun underviser på Gymnastikhøjskolen i Ollerup med en interesse indenfor udvikling, kommunikation og projekter, der gør verden til et bedre sted.

Nok den eneste underviser på Ollerup der kan skrive sportsakrobatik på som tidligere interesser! Men Signe har også dyrket mange andre former for idrætter, da hun faktisk bare generelt er vild med sport. I dag er det primært løb og hvad der ellers lige er sjovt, udtaler hun.

Signe er vild med, at man på en højskole kan udvikle sig fagligt, personligt og uddannelsesmæssigt gennem sport, leg og idræt. For hende er det vigtigt, at højskoleelever oplever undervisningen som meningsfuld i forhold til dem selv og deres egen praksis. Dertil tror Signe på, at humor, særligt den ironiske, og nysgerrighed er vigtige elementer, da man kan komme langt med at sætte nysgerrigheden i spil, når man møder mennesker.

De internationale elever på Ollerup har blandt andet også glæde af Signes undervisning og her har hun en tro på, at man ved at koordinere forståelser på tværs af samt mellem mennesker af forskellige kulturer kan skabe meningsfulde og lærerige idrætsaktiviteter og -projekter

Citat: "Vi bør fejre, når vi fejler for det betyder, at vi lærer."

Kontakt Signe: svj@ollerup.dk

Signe Vig Jensen

  • Cand. Scient i Idræt og Sundhed
  • Undervisningsassistent på bacheloruddannelsen i Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet i Odense (2013-2016)
  • Communitymanager for et Right to Movement løbecommunity i Odense
  • Bestyrelsesmedlem hos foreningen Skateducate (selvorganiseret gadeidrætsinitiativ)
  • Medlem af GymDanmarks SportsAcro udvalg (2015-nu)
  • Frivillig i foreningsverdenen
signe-vig.jpg