banner-01.jpg

Æstetisk Gymnastik

Vil du prøve at deltage i konkurrencer med rytmisk gymnastik? Så prøv Æstetisk gymnastik. Det er en holddisciplin, hvor vi arbejder målrettet med udvalgte øvelser, som indgår i konkurrenceserien. Det gør vi ved at have fokus på den enkelte, så alle bliver set og rettet.

Æstetisk gymnastik er en rytmisk disciplin, der bygger på stilfulde, naturlige totalbevægelser. Disciplinen indeholder harmoniske, rytmiske og dynamiske bevægelser udført med økonomisk og naturlig brug af styrke. Der er et naturligt flow fra den ene øvelse til den næste, som om hver ny øvelse er skabt fra den foregående. Alle bevægelser skal udføres flydende med variation i dynamik og hastighed med et bevægelsesmæssigt overskud.

Konkurrenceserien skal indeholde alsidige og varierede bevægelser såsom kropsbølger og sving, tempo, styrke, koordination og evnen til at bevæge sig ubesværet. Spring og balancer indgår som en naturlig del af dette. Til konkurrencer deltager 6 til 10 gymnaster, og teamwork og harmoni er altafgørende. Koreografien skaber en historie gennem ekspressiv fortolkning af musikken og bevægelser.

Vi fokuserer på arbejdet med smidighed kombineret med styrke, og dette vil afspejle sig i den daglige træning. Klassisk træning er fast i ugeprogrammet, og yoga inddrages efter behov.

Arbejdet med konkurrenceserien forudsætter gentagelse i dybden og høj arbejdsmoral. Dette har samtidig også været med til at skabe et unikt sammenhold på holdet.

Ansvarlig underviser er Tinne Ferslev
Vores udenlandske konsulent fra Finland er Maria

Ønsker du at høre mere om linjen, så skriv til tf@ollerup.dk

"Konkurrencerne har været vildt fede. Det er udfordrende og sjovt, samtidig med man får denne her fællesskabsfølelse" Tidligere elev

Forår 2017

Plakat_aestetisk_gymnastik_NY1.jpg