Undervisning og kompetencer

UNDERVISNING

Du og dine målsætninger er i fokus. Det er vigtigt for os, at du er tættere på dine mål og drømme, når du slutter dit kursus, end når du starter det. Vores undervisning tager afsæt i vores mange års erfaring med fysisk træning og personlig udvikling, og vi er inspireret af den nyeste viden inden for felterne.

Vi vægter kvalitet og god planlægning af din træning - både i træningslokalet, i færdighedsfag og i dine personlige træningsbaner. Der er løbende evaluering af den enkelte elev og mulighed for justering i den enkeltes træningsplan.

SAMARBEJDE

Ollerup har en god dialog med Politiskolen. Du får derfor god indsigt i Politiets arbejde, bl.a. ved studiebesøg på en politistation, hvor programmet er tilrettelagt af stationen, samt undervisning af gæstelærere fra politiet. Desuden besøger vi Politiskolen i København.

Politiets hovedopgave er bl.a. at skabe tryghed og sikkerhed for den enkelte borger og for samfundets som helhed. For at varetage de varierede arbejdsopgaver skal du have et solidt fundament at udvikle dig på. Vi har derfor fokus på følgende kompetencer: